Intuïtief
Intuïtief

Jouw branding expert

Hi, Renske hier! Een dromer die beide benen op de grond heeft staan. Een fascinatie voor landschappen, natuur en gevoelens zijn de drijfveer achter mijn ontwerpen. Mensen zoals jij die hun dromen volop enthousiasme volgen wakkeren een vuurtje bij mij aan, want zo ben ik ook begonnen.

Wat ik echt belangrijk vind? Dat ons proces gezien word als een samenwerking. Jouw input is waardevol en het allerbelangrijkste als we een branding gaan ontwerpen waar jij volledig achter staat.

Maar hoe wekken we gevoelens op met branding?

Dit doen we d.m.v storytelling. Mensen zijn sinds het begin der jaren dol op verhalen. Niet alleen voor amusement, maar ook als consument. Wanner zij een merk ziet die resoneert met haar waarden en emoties ontstaat er een connectie. Ze weet direct dat ze op de juiste plek zitten zonder dit te kunnen, en hoeven, beredeneren. Het voelt gewoon goed.

Een branding ontwikkelen die ondernemers weerspiegelt als professional én als persoon is waar ik voor sta. Hier kunnen zij hun droom mee verder gaan ontwikkelen. We laten het strategische en visuele aspect voor haarzelf spreken zodat ze zichzelf krachtig kunnen gaan vertegenwoordigen. En dat helemaal op hun eigen manier.

Illustratie van een bergen landschap voor letters & folklore
Ons team
Ons team
Allicante fotografie met daarin een paar bladzijdes uit het Brand Book van Licht Leven Met Impact

Renske Cappers

 • Eigenaar en Brand Designer
Allicante fotografie met daarin een paar bladzijdes uit het Brand Book van Licht Leven Met Impact

Lars van den Booren

 • Webdesigner en Webdeveloper
Allicante fotografie met daarin een paar bladzijdes uit het Brand Book van Licht Leven Met Impact

Billy en Floki

 • Onze dwergpapegaai en herdershond
Extra
Extra
Allicante fotografie van tafel, pen en papier

01 / Borrelende passie

 • Elk project begint met jouw verhaal: Wat heeft jouw passie en visie laten borrelen? Wat doel moet er worden bereikt? Waar staat het bedrijf voor? Wat zijn jouw dromen? En wie is jouw ideale klant?

  Door goed te luisteren naar jouw verhaal, en samen het pinterest bord te bespreken die jij hebt samengesteld, wordt er een hoop input verzameld die daarna vertaald kan worden naar een visuele storytelling: jouw nieuwe branding.
Allicante fotografie van een tafel, pen en papier

02 / Durven dromen

 • Zodra jouw verhaal en visie op papier staat ga ik, met beide benen op de grond, op ontdekkingsreis. In dit proces ontstaan nieuwe ideeën, verhalen en betekenissen die het uiteindelijke ontwerp gaan versterken.

  Ook kijk ik naar de basis: Wie is de doelgroep? Hoe spreken we deze aan? Wat spreekt ze aan? Ik ga op onderzoek uit en breng zo jouw klanten in beeld. Hierdoor kan ik gaan kijken wat het beste bij jou én jouw doelgroep past.
Mock up van de visitekaartjes voor licht leven met impact

03 / Weerspiegelen

 • Alle informatie verweef ik samen tot 3 doordachte, verfijnde en eigenzinnige concepten. Ik ga door met het vormgeven van een visuele belevingswereld. Jouw verhaal, verweeft met mijn ideeën komen hier tot leven.

  Jij ontvangt een presentatie die we samen zullen doornemen. Hierna kies je het ontwerp uit die jou het meeste aanspreekt. Vervolgens wordt deze geperfectioneerd en tot leven gebracht.
Verhaal
Verhaal

Het is tijd om de sprong te wagen

Elk project begint met jouw verhaal:

Contact