Licht leven met impact

Kijk en voel aan of mijn stijl jou aanspreekt. Word je enthousiast en zie je mogelijkheden voor jouw bedrijf?

monogram logo voor licht leven met impactillustratie van een bergen landschap voor licht leven met impactMock up van de visitekaartjes voor licht leven met impactPrimair logo licht leven met impactIllustratie van een zelfverzekerde vrouw die haar kracht haalt uit ontspannen zijn.
LLMI
LLMI

Complete branding

Licht leven met Impact

Balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke

Almer helpt ambitieuze moeders naar een licht leven zonderconcessies. Deze vrouwen worden geholpen in het ontdekken van hun feminine kracht, zodat ze deze vervolgens kan inzetten om vanuit rust en vertrouwen een leven creëren waarin impact maken en nu gelukkig zijn moeiteloos samengaan.

Almer's missie is: een einde te maken aan burnputs onder deze groep powervrouwen. En zo samen met hen een bijdrage te leveren aan een mooiere wereld die meer van dit soort vrouwen nodig heeft.

De insteek is: verbindingmaken met de visie waar je van droomt.

De grootste inspiratie bron voor deze branding was de natuur. De bergen zijn een perfecte balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke. Lucht, lichtheid, vertrouwen en rustige energie vinden we terug op het strand. Dit samengesmolten met kernwoorden zoals: minimalisme, vrouwelijk/zacht, stoer randje, het moederschap, lucht, verbinding en leven zonder concessie is wat deze branding tot leven heeft laten komen.

WERKZAAMHEDEN:

Complete Branding Pakket -> Branding, Illustraties, Texturen, Social Media, Visitekaartje

FOTOGRAFIE:

Fembitious - Annemiek van Kraay

Primair logo licht leven met impact
Mock up van de visitekaartjes voor licht leven met impact
Secundair logo licht leven met impact. Op de achtergrond zie je een textuur van het strand. In detail: wanneer het water tijdens eb/vloed op dat deel van het strand is geweest en golven in het zand achterlaat.
overzicht merkelementen voor licht leven met impact
monogram logo voor licht leven met impact
Illustratie van een zelfverzekerde vrouw die haar kracht haalt uit ontspannen zijn.
Visualisatie van het brand book. Gepresenteerd over meerdere iPad's.
Illustratie Licht Leven Met Impact van een vrouw die in bed licht. Haar twee armen steken boven het bed uit. In de ene hand heeft ze een kof koffie vast en met haar andere hand maakt ze een peace teken.
Illustratie voor Licht Leven Met Impact. Je ziet hier twee handen. De ene hand balanceerd items die het moederschap symboliseren en de andere hand balanceerd items die haar carrière symboliseren.
Template voor een quote post op instagram voor licht leven met impact
Template voor een quote post op instagram voor licht leven met impact
illustratie van een bergen landschap voor licht leven met impact
Mock up van de visitekaartjes voor licht leven met impact
Social media post templates voor licht leven met impact
Illustratie van vier voetafdrukken die je achterlaat in het zand. Met als achtergrond de textuur die is geïnspireerd op de jaarringen van bomen.
twee van de vier story templates voor instagram voor licht leven met impact.
twee van de vier story templates voor instagram voor licht leven met impact.
Overzicht van alle texturen die gemaakt zijn voor licht leven met impact

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer est arcu, egestas et interdum vel, sodales nec eros. Phasellus scelerisque nulla neque, at euismod ipsum elementum ultricies. Pellentesque ex purus, accumsan sed commodo eu, maximus quis tortor. Morbi venenatis turpis vel tempus congue. Morbi vel volutpat elit. Integer vulputate lacus non lobortis efficitur. Nulla semper diam ut sem tempus iaculis."

Pietje Puk

Bekijk meer
Bekijk meer