Licht leven met impact

Kijk en voel aan of mijn stijl jou aanspreekt. Word je enthousiast en zie je mogelijkheden voor jouw bedrijf?

monogram logo voor licht leven met impactillustratie van een bergen landschap voor licht leven met impactMock up van de visitekaartjes voor licht leven met impactPrimair logo licht leven met impactIllustratie van een zelfverzekerde vrouw die haar kracht haalt uit ontspannen zijn.
Praktijk Bruis
Praktijk Bruis

Branding Essentials

Praktijk Bruis

Stralen van binnenuit

De huidige huisstijl van Praktijk Bruis past niet meer bij de persoon die Linda nu is (ondertussen wat ouder en moeder geworden). De insteek is positiviteit, mensen weer in hun kracht zetten, laten bruisen! De branding van Praktijk Bruis staat helemaal in het teken van open zijn, vernieuwing, toegankelijkheid, intuïtie, rust en stralen van binnenuit.

DE UITDAGING
De coaching van Linda is gericht op moeders met jonge kinderen. Daarnaast blijft ze nog wel coaching bieden aan gevoelige kinderen en hun ouders, maar hun moeders staan voorop. Linda wil vrouwen inspireren om zich moeder genoeg te voelen. En hun kinderen weer te laten bruisen!

Aangezien de focus van gevoelige kinderen naar moeders gaat hoort daar een vrouwelijkere en volwassenere uitstraling bij. Eentje die vertrouwen, toegankelijkheid en het volgen van je intuïtie uitstraalt.

WERKZAAMHEDEN:

Branding Essentials-> Branding + Illustraties

Primair logo Praktijk Bruis
Sublogo voor Praktijk Bruis
Icoon van een zon voor Praktijk Bruis
Icoon van een present moon van Praktijk Bruis
Logo Praktijk Bruis op Oker Geel
Illustraties van een moeder die haar kindje vasthoud en een illustratie van een bruisend kindje.
Icoon van een zon voor Praktijk Bruis
Betekenis logo Praktijk Bruis visueel uitgelegd
Iconen van Praktijk Bruis
Bekijk meer
Bekijk meer